Faciliteiten

 

Het campingterrein bestaat uit 30 plaatsen met tegelplateau, waarvan er diverse plaatsen ook geschikt zijn voor campers. Het terrein is voorzien van een verhard pad en voldoende parkeerplaatsen en er is een apart watertappunt en afvalwater loosplaats voor campers aangelegd. Tevens is er een apart tentenveldje beschikbaar met picknicktafels. Ook is er op de gehele camping gratis draadloos internet (Wifi) beschikbaar. De camping heeft geen kinderfaciliteiten.

Onze sanitaire voorzieningen bestaan uit 4 toiletten, 1 urinoir, 3 douches, 3 wastafels, 2 afwasplaatsen en 1 chemisch toiletafvoer. Warmwatervoorziening is aanwezig bij de douches, 1 wastafel en afwasplaatsen. Tevens zijn er voldoende koudwater tappunten op het terrein beschikbaar. 

Vanaf 16 Juli hebben we een nieuwe verwarmde ontvangst/recreatieruimte in gebruik genomen. Deze heeft een extra ruime douche, toilet, urinoir en afwasgelegenheid. Tevens is er een wasmachine, droger, een koffieautomaat en een leeshoek. Ook is er een fietsenstalling met oplaadpunten beschikbaar.

De camping beschikt ook over een AED (Automatische Externe Difribilator). logo 20aed

 

jeudeboule Jeu de Boules op de paden

CIMG0662 Sanitair gebouw

CIMG1020 Tentenveldje

 DSC 0268 kleiner

Verharde Camperplaatsen

 P1020612

Camper Plaatsen

 CIMG1428

Afvalwater Loosplaats Campers

aanzicht recr.ruimte Recreatieruimte

DSC 0003Recreatieruimte Binnen

PC250007Recreatieruimte Sanitair

 

 Minicamping 't Boomgaardje